Osallistu ammatillisen koulutusviennin kehittämiseen

28.05.2015

Mitä esteitä on purettava, jotta ammatillisen koulutusosaamisen myynti ulkomaisille asiakkaille lähtisi kunnolla käyntiin? Miten yritykset ja ammatillisen koulutuksen järjestäjät voisivat yhdessä kehittää kansainvälistä liiketoimintaa? Miten mahdollistaa tutkintotavoitteisten maksullisten koulutusohjelmien tarjoaminen ulkomaille?

Näihin kysymyksiin haetaan nyt vastauksia 14 ammatillisen koulutusjärjestäjän yhteistyönä. Vuoden 2015 aikana on määrä selvittää ammatillisen koulutuksen markkinapotentiaali valituilla kohdemarkkinoilla ja rakentaa toimintasuunnitelma viennin vauhdittamiseksi. Työn etenemistä voi seurata ja keskusteluun osallistua osoitteessa http://www.ammatillinenkoulutusvienti.fi

Vuoden 2015 aikana hankkeessa järjestetään neljä valtakunnallista kuulemistyöpajaa kaikille ammatillisen peruskoulutuksen järjestäjille ja kiinnostuneille työelämäkumppaneille. Kuulemistyöpajat toteutetaan verkkoseminaareina ja niihin on helppo tulla mukaan selaimessa toimivan Adobe Connect –yhteyden kautta. Linkki verkkoseminaariin löytyy Osallistu-sivulta tapahtuman tiedoista (www.ammatillinenkoulutusvienti.fi/osallistu/).

Seuraava kuulemistyöpaja järjestetään:

5.6.2015 klo 9-12
Ammatillisen koulutuksen viennin kuulemistyöpaja

Malleja koulutusviennin palveluliiketoimintaan ja kumppanuuksiin sekä huippuosaaminenselvityksen tulokset.
Tervetuloa mukaan osallistumaan ja vaikuttamaan!

Kuulemistyöpajan sisältö

Lisätietoja hankkeesta:
Mervi Jansson, johtaja, Oppimiskumppanuudet, Omnia
mervi.jansson@omnia.fi, puh. 0438200152

Yhteystiedot

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry Ammattiosaamisen kehittämisyhtiö AMKE Oy

Eteläranta 10
00130 Helsinki

toimisto@amke.fi