Ehdota AMIS-stipendin saajaa!

02.05.2016

Suomen Opiskelija-Allianssi–OSKU ry jakaa historiansa ensimmäiset AMIS-stipendit keväällä 2016. Stipendien saajia voi ehdottaa kuka tahansa oppilaitosyhteisöön kuuluva: opiskelija, opettaja, rehtori, opiskelijakunta tai muu henkilökunnan edustaja - kunhan esitys on hyvin perusteltu.

Oskun tiedotteen mukaan valinnoissa painotetaan yleisesti esimerkillistä toimintaa ja aktiivisuutta sekä oskulaista asennetta: yhteisöllisyyden, ammattiylpeyden ja yritteliäisyyden henkeä, positiivisuutta ja oma-aloitteisuutta.

250 euron suuruisia stipendejä on jaossa kolme kappaletta, yksi kussakin kategoriassa.

Kategoriat ovat:

1. Vuoden AMIStähti

  • esimerkillinen yhteisöllisyyden edistäjä ja yhteishengen nostattaja
  • erityisen aktiivinen opiskelijakuntatoimija, joka innostaa muita ja jaksaa tsempata opiskelukavereita
  • omaa tervettä ammattiylpeyttä tai pyörittää opintojen ohella vaikka omaa yritystä
  • aktiivinen monella osa-alueella, sekä oppilaitoksessa että vapaa-ajalla, positiivinen ja oma-aloitteinen tyyppi

 

2. Vuoden opiskelijakunta

  • aktiivinen ja osallistava ote oppilaitoksen kehittämiseen
  • erityisen innovatiivinen/ innostava/ kannustava toimintamuoto
  • viihtyvyyden edistäjä

 

3. Vuoden tsemppari

  • "vaikeuksien kautta voittoon": opiskelija, joka on vaikeista lähtökohdista tai haasteista huolimatta onnistunut saamaan tutkintotodistuksen ja valmistumaan ammattiin; esimerkki muille siitä, että koskaan ei pidä lannistua tai luovuttaa

 

Esityksestä tulee käydä ilmi, kenelle/mille taholle stipendiä haetaan, mistä kategoriasta ja miksi. Esitykset ovat vapaamuotoisia ja niiden mukana voi toimittaa liitteitä esityksen tueksi. Ehdotusten tulee olla perillä OSKU ry:ssä 19.5.2016 kello 16.00 mennessä.Vapaamuotoiset esitykset toimitetaan sähköpostitse OSKU ry:n pääsihteeri Maiju Korhoselle, osoitteeseen maiju.korhonen@osku.info (viestiin otsikoksi Esitys AMIS-stipendin saajaksi).

Valinnan stipendien saajista tekee OSKU ry:n hallitus välittömästi hakuajan päättymisen jälkeen ja stipendit pyritään jakamaan oppilaitosten kevätjuhlissa.