AMKEn yhdistyskokous valitsi uudet hallituksen jäsenet

18.11.2015

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry:n yhdistyskokous valitsi 17.11. hallituksen jäseniksi Rabbe Eden (Optima), Sari Gustafssonin (Point College) ja Pasi Kankareen (Bovallius). Erovuorossa olivat Markku Aunola, Ulrica Karp ja Tuula Peltonen. Hallituksen jäsenten toimikausi kestää kolme vuotta. Vuoden päästä hallitukseen valitaan seitsemän uutta jäsentä, mukaan lukien puheenjohtajisto.

Yhdistyskokouksessa oli läsnä 62 edustajaa 62 jäsenyhteisöstä.

Tilinpäätös vahvistettiin

Yhdistyskokous vahvisti AMKE ry:n tilinpäätöksen tilikaudelta 1.1.–31.12.2014 sekä myönsi vastuuvapauden hallitukselle ja muille tilivelvollisille.

Tilikaudelta kertyneestä 67 676,01 euron suuruisesta voitosta siirretään puolet aikaisempien vuosien yli/alijäämätilille ja puolet kehittämisrahastoon.

Jäsenmaksuperuste pysyy ennallaan

Vuoden 2016 jäsenmaksuperuste on sama kuin vuonna 2015: se koostuu kaikille samansuuruisesta perusosasta, joka on 1 250 euroa ja vuoden 2014 ammatillisen koulutuksen tuottoihin/liikevaihtoon perustuvasta osasta, johon lasketaan mukaan myös tytäryhtiöille mahdollisesti siirretyn koulutustoiminnan liikevaihto.

Liikevaihtoonperustuva jäsenmaksuosuus on 0,23 promillea. Jäsenmaksu on vähintään 2 000 euroa ja enintään 20 000 euroa.

Yhdistyskokous hyväksyi toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2016.

Puheenjohtajien ja muiden hallituksen jäsenten palkkiot pysyvät ennallaan

Hallituksen puheenjohtajalle maksettava kuukausikorvaus on edelleen 500 euroa kuussa ja varapuheenjohtajalle 400 euroa kuussa. Hallituksen jäsenen, esittelijän ja sihteerin kokouspalkkio on 100 euroa kokousta kohti.   Hallituksen kokousten sijoittuessa useammalle päivälle kokouspalkkio maksetaan 100 euroa kokouspäivää kohti. Puheenjohtajistolle maksetaan kuukausipalkkion lisäksi kokouspalkkio.

Vaalivaliokunta valittiin äänestyksen jälkeen

Vaalivaliokuntaan valittiin äänestyksen jälkeen Kauniaisten kaupunginjohtaja Torsten Widén, kuntayhtymän johtaja Reija Lepola Seinäjoen koulutuskuntayhtymästä, rehtori Antti Loukola Helsinki Business College Oy:stä, toimitusjohtaja ja rehtori Susanna Maunu Oulun Aikuiskoulutuskeskus Oy.stä ja kuntayhtymän johtaja Arto Ylitalo Rovaniemen koulutuskuntayhtymästä.

Tilintarkastajina jatkavat BDO yhtiötarkastus Oy ja Uudenmaan Tilintarkastus Oy

Vuonna 2015 tilintarkastusyhteisönä toimivat BDO yhtiötarkastus Oy ja Uudenmaan Tilintarkastus Oy, jotka ovat ilmoittaneet olevansa käytettävissä myös vuonna 2016.

Toimintakertomus luettavissa täältä.
Verksamhetsplan 2016.

AMKE ry:n toimitusjohtaja Petri Lempisen katsaus AMKEn toimintaan vuodelle 2015 löytyy Slidesharesta.