• RSS
  • Tulosta

Ammatillisen koulutuksen kehittämistä ja vaikuttavaa yhteistyötä

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE on yli kahdeksankymmenen ammatillisen ja ammatillisen aikuiskoulutuksen järjestäjän muodostama yhteisö, joka keskittyy edunvalvontaan sekä ammatillisiin koulutus- ja kehittämispalveluihin. Yhdistämme jäsenistömme eri alojen asiantuntijat kehittämään yhdessä Suomen ammatillista koulutusta.FT Petri Lempinen on valittu Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry:n toimitusjohtajaksi 10.12.2014

Petri Lempisellä on 25 vuoden kokemus koulutuspolitiikasta edunvalvojana, tutkijana ja virkamiehenä. Viimeiset 12 vuotta hän on työskennellyt ammatillisen koulutuksen kehittämisen parissa. Lempinen siirtyy AMKE:n toimitusjohtajaksi Toimihenkilökeskusjärjestö STTK:n koulutuspoliittisen asiantuntijan tehtävästä 1.2.2015. »

TEM – AMKE -kehittämisfoorumi 2015 11.02. - 12.02.2015

Ajankohtaista työ- ja elinkeinoministeriön hallinnon alalla sekä ammatillisessa koulutuksessa

Seminaarin tavoitteena on edistää tulevaisuuden viisaiden ja vaikuttavien toimintamallien kehittämistä, tehokkaasti ja asiakkaat huomioiden. Tavoitteena on myös yhteistyön ja tuottavan vuoropuhelun lisääminen sekä ammatillisen koulutuksen että työ- ja elinkeinotoimijoiden kesken.
»