Ravintolapalveluverkosto

Ravintolapalvelut tuottavat ravitsemuksellisesti laadukkaita ja maittavia aterioita tukemaan opiskelijoiden ja henkilöstön arkista hyvinvointia sekä jaksamista. Ravintolapalveluverkosto tukee koulutuksenjärjestäjien ravintolapalvelujen toimintaa verkostotapaamisilla, koulutuksilla ja hyviä käytäntöjä jakamalla. 

Toiminnan painopistealueita:

  • vastuullisuus - kestävän elämäntavan mukainen toiminta osana arkea

  • vaikuttavuus - toimia terveellisen ja hyvinvointiin kannustavan syömisen edistämiseksi

  • kumppanuus - vertaistiedon ja tuen jakaminen sekä verkostoituminen

Ravintolapalveluverkosto on perustettu vuonna 2006. Verkosto kattaa kaikki AMKEn jäsenorganisaatiot, joissa on ravintolapalveluista vastaavaa toimintaa. Verkoston toiminta on suunnattu koulutuksen järjestäjien ravintolapalvelujen henkilöstölle. Verkoston toimintaa koordinoi koulutuksen järjestäjien valitsema työryhmä.

Ravintolapalveluverkoston työryhmä 

Puheenjohtaja, Terhi Koivisto, ravitsemuspäällikkö, Koulutuskuntayhtymä Tavastia
Varapuheenjohtaja Arja Saarela-Sorri, ravintolapäällikkö, Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Redu
Sihteeri Kari Jaakkola, ruokapalvelupäällikkö, Raision seudun koulutuskuntayhtymä
Anne Hast, ravintolapäällikkö, Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia
Anni Heikkinen, palvelupäällikkö, Ammattiopisto Spesia Oy
Anne Hillebrandt, ravitsemispalvelujen esimies, Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria
Päivi Honkanen, koulutuspäällikkö, Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä, YSAO
Tarja Hämäläinen, palvelupäällikkö, ravitsemuspalvelut, Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia
Riitta Karhu, ruokapalvelu-ja ravintolapäällikkö, Kouvolan Ammattiopisto Oy
Mari Kuha, ruokapalveluvastaava, Satakunnan koulutuskuntayhtymä SATAEDU
Eeva-Liisa Lahti, palvelupäällikkö, ravintolapalvelut, Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda
Sari Näveri, ravintolapäällikkö, Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä
Maritta Pakkanen, ravintolapalvelupäällikkö, Savon koulutuskuntayhtymä
Minna Pietilä, ravitsemispäällikkö, Kiipulasäätiö sr
Sami Syväoja, koulutuspäällikkö, Vaasan kaupunki, Vamia
Joonas Tattari, ravitsemispalvelupäällikkö, Hyria koulutus Oy
Katri Tynkkynen, ruokahuoltopäällikkö, Itä-Savon koulutuskuntayhtymä, Ammattiopisto Samiedu

Kaikki AMKEn jäsenten edustajat ovat tervetulleita mukaan verkostoon. Valitse verkostosi ja ilmoittaudu postituslistalle tästä

HUOM! Jos olet jo verkoston jäsen, sinun ei tarvitse ilmoittautua uudelleen. Verkoston jäsenyys säilyy, vaikka työryhmän kausi vaihtuu.