ke 05. elokuu 2015
09.00 — 16.00
Jyväskylän koulutuskuntayhtymä, Ravintola Ykkönen
Viitaniementie 1 B 1, 40720 Jyväskylä
Osallistuja päivittää tietojaan ja lisää osaamistaan ammattikeittiöiden erityisruokavalioiden toteutuksesta sekä saa ideoita houkuttelevaan salaattitarjontaan. Teemana on:
Aamupäivällä
”Oivalluksia erityisruokavalioiden toteuttamiseen arjessa”
vetäjänä ravintolapäällikkö Jaana Takkinen Jyväskylän koulutuskuntayhtymä
Iltapäivällä
”Houkutteleva salaattibuffa”
vetäjänä kouluttaja Maija Rissanen, Savon koulutuskuntayhtymä
Koulutus on suunnattu kokeille, dieettikokeille ja ravintolaesimiehille, jotka etsivät ajantasaista tietoa sekä uusia menetelmiä omaan sekä oman työyhteisönsä toimintaan.
Koulutuspäivän hinta 75 euroa (+alv).
Ilmoittaudu mukaan tästä!
Majoittuminen:
Majoitusta ei ole erikseen järjestetty. Mahdollisen majoituksen hoitaa yöpyjä. AMKElla on majoittumisista 5-10% sopimushinnat Sokos- ja Scandic-hotelleihin. Lisäksi edullista majoitusta on tarjolla esim. seuraavalta verkkosivulta http://www.booking.com/.
Koulutuspäivän järjestäjinä ovat AMKEn Ravitsemispalvelutyöryhmä yhteistyössä, Jyväskylän koulutuskuntayhtymän ja EkoCentria, Savon koulutuskuntayhtymän kanssa. Vastuuhenkilönä toimii:
ravitsemispalvelupäällikkö Sari Nissinen, Jyväskylän koulutuskuntayhtymä
p. 040 341 6137, sari.nissinen@jao.fi