Hyvää Pataa 2016

ke 08. kesäkuu 2016 — to 09. kesäkuu 2016
09.00 — 14.45

Savon ammatti-ja aikuisopisto, Presidentinkatu 3, Kuopio
Presidentinkatu 3, 70100 Kuopio

Hyvää Pataa 2016

Ravitsemispalveluverkoston seminaari. Kohderyhmänä ovat AMKEn ravitsemuspalveluverkoston yhteyshenkilöt, oppilaitosravintoloiden esimiehet, ruokapalveluhenkilöstö sekä alan opetushenkilöstö.

Ohjelma

Tapahtuman hinta 250 euroa (+alv)

Ilmoittaudu mukaan tästä mennessä.

Majoitus

Olemme varanneet huoneita kiintiöhintaan seuraavista Kuopion hotelleista 7.-9.6.2016. Jokainen majoittuja varaa ja maksaa itse oman majoittumisensa.

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Minna Canthin katu 16, 70100 KUOPIO, 0107658493, sales.kuopio@sokoshotels.fi

1-hengen Standard-huone 120€/vrk ja 2-hengen Standard-huone 140€/vrk. Kiintiö voimassa 17.5. saakka.

 

Hotel Cumulus Kuopio

Puijonkatu 32, 70110 Kuopio, 017617711, kuopio.cumulus@restel.fi

Kiintiöhinta: -15% alennus päivän huonehinnasta. Kiintiö on voimassa 7.5. saakka.

 

Scandic Kuopio

Satamakatu 1, 70100 Kuopio ,020081800, kuopio@scandichotels.com. Varaustunnus: AMK070616 Standard yhden hengen huone: 98€/vrk, kahden hengen huone: 118€/vrk. Superior yhden hengen huone. 113€/vrk, kahden hengen 133€/vrk. Kiintiö voimassa 7.5. saakka.

 

Rantasipi Atlas

Haapaniemenkatu 22, 70110 Kuopio, 0207896101, atlas.rantasipi@restel.fi

Kiintiöhinta: -15% alennus päivän huonehinnasta. Kiintiö on voimassa 7.5. saakka.

 

Autolla saapuville: Presidentinkatu 3, P-kartta

 

Lisätietoja:Riitta Siekkinen, riitta.siekkinen@sakky.fi ja Meri Hjort, meri.hjort@amke.fi, 0407561618

Puhujat:

Laulumaa Anna-Mari
vuorovaikutuskouluttaja, psykodraamaohjaaja, työnohjaaja

Kyläkoulun keittäjän tytär on kiertänyt erilaisissa työyhteisöissä jo parinkymmenen vuoden ajan. Riippumatta paikasta ihmiset miettivät yleensä samoja kysymyksiä: miten tulemme toimeen? miten jaksamme? miten käsittelemme tunteitamme? mikä on hyvää ammatillisuutta? Anna-marille tärkeää on halu oppia ja toisaalta armollisuus. Kukaan meistä ei tule täydelliseksi ja valmiiksi, mutta parempaan suuntaan voi jokainen pyrkiä.

Salonen Arto O.
dosentti, Helsingin yliopisto

Arto lähestyy ruokapalveluiden hankintoja kokonaisvaltaisesti ja tutkimusperusteisesti eri näkökulmien hyötyjä ja haittoja punniten. Hän esittelee tekijöitä, jotka heijastuvat ruoan hintaan. Hyvinvointiyhteiskunnalla ei ole varaa vain halpaan, koska yhteiskunnan kokonaishyödyn näkökulmasta tästä voikin muodostua kallein ratkaisu. Hankintaan liittyvien ulkoisvaikutusten hinnoittelemattomuus aiheuttaa markkinavirheen, joka johtaa meitä harhaan.