StudentaPlus siirtyy AMKElta Solenovolle

27.10.2017

Toiminnan tehostamiseksi ja kehityssyklien nopeuttamiseksi AMKE ja Solenovo ovat sopineet, että StudentaPlus-ohjelmisto ja siihen liittyvä liiketoiminta siirtyvät 1.1.2018 alkaen Solenovolle. 

StudentaPlus-ohjelmisto on ollut Ammattiosaamisen kehittämisyhtiö AMKE Oy:n ja Solenovo Oy:n rinnakkaisomistuksessa siten, että Amke on vastannut StudentaPlussan kehittämistyön koordinoinnista Solenovon tukemana, ja Solenovo on vastannut StudentaPlussan teknisestä toteutuksesta. Toimintaympäristön muuttuessa on havaittu, että nykyinen ”kahden isännän”-toimintamalli kaipaa terävöittämistä.

Samalla koulutuksen järjestäjien, AMKEn ja Solenovon väliset nykyiset loppuasiakassopimukset siirtyvät kaikkine velvoitteineen, vastuineen ja oikeuksineen Solenovolle. Tämän johdosta AMKE ja Solenovo sopivat tarvittavista immateriaalioikeuksien ja olemassa olevien loppuasiakassopimusten siirroista sekä keskinäisen yhteistyösopimuksen päättämisestä. Vastuiden siirron jälkeen AMKE:lle ei jää enää roolia StudentaPlussaan liittyen.