OKM: Järjestämisluvat uusiksi

15.06.2017

Reformin myötä ammatillisen koulutuksen järjestämisluvat uusitaan. Opetus- ja kulttuuriministeriö muuttaa kaikki nykyiset luvat uuden lainsäädännön mukaisiksi ilman erillistä hakemusta.

Vastineet 11.8. mennessä

Ministeriö on toimittanut 9.6.2017 koulutuksen järjestäjille ehdotukset uusiksi ammatillisten tutkintojen ja koulutuksen järjestämisluviksi. Ministeriö pyytää koulutuksen järjestäjiltä vastineita järjestämislupaehdotuksiin 11.8.2017 mennessä.

Ministeriön on tarkoitus tehdä päätökset järjestämisluvista syyskuun 2017 loppuun mennessä edellyttäen, että uusi ammatillisen koulutuksen laki on vahvistettu.

Ministeriön mukaan aikataulut ovat ehdollisia ja mikäli niihin tai järjestämislupien uudistamisprosessiin tulee muutoksia, informoidaan niistä lisää  OKM:n verkkosivuilla.

OKM: Lisätiedot, tausta-aineistot, lomakkeet ja ohjeet 

AMKEn Webinaari samasta aiheesta

AMKE järjestää webinaarin järjestämislupiin liittyen 27.6. Webinaarin pääesiintyjänä on ylijohtaja Mika Tammilehto opetus- ja kulttuuriministeriöstä.

Webinaari on tarkoitettu koulutuksen järjestäjien johdolle ja ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista esittää kysymyksiä Tammilehdolle.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan