Keudasta uusi jäsen StudentaPlus-perheeseen

28.06.2016

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keudan opintohallintojärjestelmän hankinnasta järjestämä avoin tarjouskilpailu on saatu päätökseen. Tarjousvertailun perusteella Keuda päätyi hankkimaan StudentaPlus-järjestelmän AMKE Oy:n ja Solenovo Oy:n muodostamalta ryhmittymältä.

- Olemme kehittäneet StudentaPlussaa perinteisestä aikuiskoulutuksen hallintajärjestelmästä palvelemaan koko ammatillista koulutusta (nuorisopuoli, oppisopimus jne.). Tämä jakohan tosiasiassa on nyt jäämässä historiaan, koska reformin myötä siirrymme yksiin periaatteisiin suorittaa tutkinto ja näiden periaatteiden ympärille rakentuu myös StudentaPlussan toimintalogiikka. Toivotamme Keudan lämpimästi tervetulleeksi StudentaPlus-perheeseen, kertoo AMKE Oy:n toimitusjohtaja Tellervo Tarko.

- Uskon, että StudentaPlus on nimenomaan järjestelmä, joka tukee reformin toimeenpanoa ja mahdollistaa siirtymisen yhdenlaisiin, ammattitaidon hankkimistavasta riippumattomiin periaatteisiin suorittaa tutkinto, toteaa puolestaan Keudan yhtymäjohtaja Hannu Laurila.