HRMD-verkosto koolla virtuaalisesti ensimmäistä kertaa

29.09.2017

Työterveyshuollon kilpailuttaminen oli aiheena AMKEn HRMD-verkoston ensimmäisessä webinaarissa, joka järjestettiin perjantaina 29.9.

Webinaarissa kuultiin kilpailuttamisen kokemuksista Savon koulutuskuntayhtymässä. Toimintasuunnitelmasta sekä prosessin etenemiseen SAKKYssa kertoivat henkilöstöjohtaja Mervi Petäsnoro ja työhyvinvointiasiantuntija Pia Nissinen.

Alustusten jälkeen käsiteltiin etukäteen lähetettyjä kysymyksiä ja annettiin aikaa keskustelulle. Asiantuntijuuden ja kokemusten jakaminen onnistui osallistujien mukaan hienosti.

- Webinaarit sopivat loistavasti tämän tapaiseen esittelyyn. Lämpimät kiitokset Kuopioon - selkeä hyvä esitys, yleisöstä kommentoitiin webinaarin lopuksi.

Lue lisää AMKEn verkostoista

AMKE tarjoaa jäsenilleen webinaareja ajankohtaisiin teemoihin liittyen. Webinaarien etuna on niiden järjestämisen helppous, saavutettavuus omalta työpisteeltä, maksuttomuus ja mutkattomuus. Webinaarien aiheina ovat olleet järjestämisluvat, reformihankkeet, sopimusneuvottelut, yhteinen viestintä ja nyt viimeisimpänä työterveyshuollon kilpailuttaminen. Osallistujia webinaareissa on ollut muutamasta henkilöstä yli sataan.